Asmo Holding AS

Selskapet ble stiftet i februar 2010 og er eiet av Arne og Sissel Modahl.

Kort om ASMO Holding AS

I starten var det et selskap som kun eide aksjer i et annet konsulentselskap. I tillegg til dette er nå selskapet et lokalt/regionalt konsulentselskap innenfor utvikling og fornyelse med Arne Modahl som konsulent.

Målgruppen er små og mellomstore bedrifter som har behov for tjenester som; forretnings-, organisasjons- og lederutvikling, og rekruttering. I tillegg leveres enkle kurs i kommunikasjon og møteledelse.

Arne Sverre Modahl har solid erfaring fra ledelse og styrearbeid, utvikling og endring, både fra næringslivet, som konsulent og fra styrearbeid i Norges Håndballforbund.

Samarbeidet med Vestby Regnskapskontor AS

For meg har alltid VR stått frem som et dyktig regnskapskontor under ledelse og eierskap av Arne Bergmål. Som styreleder fra 1997-2001 i en liten, kompleks forsikringsmegler valgte jeg tidlig å endre regnskapsførselen ved å gå over til VR. Dette ga oss god oversikt med ryddige og korrekte regnskap, noe vår revisor bekreftet til fulle.

Fra 2003 til 2006 var jeg styreleder i Vestby Regnskapskontor for primært å bidra med endring og et utviklingsperspektiv. Jeg fikk da bekreftet min oppfatning av VR som et solid regnskapskontor med kompetente og kundeorienterte medarbeidere.

Da vi dannet ASMO Holding AS i starten av 2010 var det derfor et naturlig og enkelt valg å ha regnskapsføringen hos VR.

I dag sendes våre kostnads- og bankbilag til VR som pdf. Fakturering av våre tjenester gjennomføres av VR basert på nødvendig informasjon fra oss. Dette sparer oss for et eget faktureringssystem og utsendelser, og bilagene ligger naturlig i regnskapssystemet hos VR.

Vår opplevelse er at VR følger med i tiden, er kundeorienterte og leverer sine tjenester korrekt og effektivt. Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid med Vestby Regnskapskontor.

Aksjeselskap
Vårt selskap og VR har alltid hatt en formell avtale ift samarbeidet. Der stiller VR krav til kunden, og vi vet hva vi får tilbake. Når vi har hatt behov for råd, har vi av naturlige årsaker hatt Arne Bergmål som kontakt, og det har fungert perfekt for oss.
Arne Sverre Modahl

Be om tilbud

Legg igjen informasjon, så tar vi kontakt i løpet av kort tid.