SKYBASERT REGNSKAP

Vi ved Vestby Regnskapskontor kan tilby skybasert regnskap med de løsningene dette innebærer.

Vi benytter oss primært av Duett.no sin ASP løsning, men tilbyr også regnskapsføring i Tripletex, Mamut, Visma.NET og mange flere. Vi tror på at du som kunde skal kunne velge, samtidig som vi ønsker å veilede basert på bedriftens behov.

Det betyr at vi sørger for effektive og raske løsninger, slik at regnskapet kan være oppdatert oftere. Regnskapsfører kan forenkle hverdagen for sine kunder, ved å gi dem tilgang til gode verktøy for fakturering, timeregistrering, attestasjon eller andre aktuelle tjenester. Vi ønsker å bidra til en bedre dialog mellom regnskapsfører og kunde. Når regnskapet er løpende oppdatert, kan det brukes som et effektivt styringsverktøy for kunden, og gi grunnlag for god rådgivning fra regnskapsfører.

I tillegg til Duett.no leverer vi også andre skytjenester fra vårt eget datasenter. Vi drifter alle programmer som brukes i regnskaps- bransjen. Du slipper å tenke på IT-sikkerhet, oppdateringer, backup og investeringer i servere.

Vår bransjeløsning for regnskapsførere inkluderer også andre markedsledende spesialprogrammer fra leverandører vi samarbeider med. Vi setter dette sammen i en helhetlig, integrert totalpakke. Slik får du det beste fra alle bransjeleverandørene – levert og supportert fra oss. Du velger selv om du vil benytte hele eller deler av totalpakken.

Les mer på Duett.no

HVORDAN KAN VI HJELPE DEG?

Legg igjen navn og nummer og vi ringer deg i løpet av 24 timer.