Skybasert Regnskap

Vi ved Vestby Regnskapskontor kan tilby skybasert regnskap med de løsningene dette innebærer.

Kontaktperson Skybasert Regnskap

Kjell Arnvard
Daglig leder og autorisert regnskapsfører
64 98 51 06
kjell@vestbyregnskap.no

Enklere hverdag og automatisering

Vi benytter oss primært av Duett.no sin ASP løsning, men tilbyr også regnskapsføring i Tripletex, Mamut, Visma.NET og mange flere. Vi tror på at du som kunde skal kunne velge, samtidig som vi ønsker å veilede basert på bedriftens behov.

Det betyr at vi sørger for effektive og raske løsninger, slik at regnskapet kan være oppdatert oftere. Regnskapsfører kan forenkle hverdagen for sine kunder, ved å gi dem tilgang til gode verktøy for fakturering, timeregistrering, attestasjon eller andre aktuelle tjenester. Vi ønsker å bidra til en bedre dialog mellom regnskapsfører og kunde. Når regnskapet er løpende oppdatert, kan det brukes som et effektivt styringsverktøy for kunden, og gi grunnlag for god rådgivning fra regnskapsfører.

I tillegg til Duett.no leverer vi også andre skytjenester fra vårt eget datasenter. Vi drifter alle programmer som brukes i regnskaps- bransjen. Du slipper å tenke på IT-sikkerhet, oppdateringer, backup og investeringer i servere.

Vår bransjeløsning for regnskapsførere inkluderer også andre markedsledende spesialprogrammer fra leverandører vi samarbeider med. Vi setter dette sammen i en helhetlig, integrert totalpakke. Slik får du det beste fra alle bransjeleverandørene – levert og supportert fra oss. Du velger selv om du vil benytte hele eller deler av totalpakken.

Les mer på Duett.no

Hva kan man gjøre selv som kunde?

Duett.no MinSide, som er en portal i Duett.no, er et viktig element i digitaliseringen av regnskapet. MinSide gir mulighet for et enda tettere samarbeid mellom regnskapsfører og deres kunder.

Duett har stort fokus på gode løsninger for regnskapsførers kunder. Vårt konsept skiller seg fra det de fleste andre programvareleverandører har, ved at vi ikke leverer lisenser direkte til deres kunder.

Kundene har følgende muligheter:

  • Kundene kan fakturere, skanne bilag, attestere bilag for betaling, registrere timer eller gjøre andre oppgaver
  • Kundene kan selv se på rapporter, søke og gjøre oppslag

Dette gir følgende fordeler:

  • Regnskapet blir oftere ajour og blir et bedre styringsverktøy
  • Regnskapsfører får et bedre grunnlag for å tilby rådgivning
  • Kundene sparer tid på leting og manuelt arbeid

Økonomisystemet Duett.no er utviklet med spesielt fokus på å gi tilgang til gode verktøy for regnskapskontorets kunder. Her kan kundene enten kobles direkte inn i regnskapsførers løsning (VPN), eller jobbe i enkle webskjermbilder (MinSide). Alt er helintegrert og en del av Duett.no.

En VPN-kunde kan få tilgang som enten time-, faktura- eller regnskapsbruker. Da jobber kunden direkte i samme løsning som dere, med de oppgavene dere har gitt dem tilgang til.

En MinSide-bruker får tilgang til en webside, hvor kunden kan attestere bilag, utforske regnskapet via interaktive analyserapporter med drilldown, eller registrere, sende og bokføre utgående fakturaer.

Aksjeselskap

Fra den spede begynnelse og stiftelse til årsoppgjør med overskudd, så vet vi hvordan å bistå.

Les mer

Be om tilbud

Legg igjen informasjon, så tar vi kontakt i løpet av kort tid.